HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI BEMUTATÓTERMÜNK:

Hajdúböszörményi 3 szintes bútorboltunkban található bemutatótermeink, barkácsboltunk és lapszabászatunk megrendelő része is.

Bútorboltunk kínálatában megtalálható a kedvezőbb árú termékektől egészen a prémium minőségű bútorok is. Széles árkategóriájú bútorainkból biztosan megtalálod a számodra tökéleteset.

Andó Bútor - Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény, Baltazár Dezső u. 83.

tel: +36 30 622 0885

Térkép

Hajdúböszörményi bemutatóterem

A bútorboltunkban több bemutatóterem is helyet kapott:

Egyedi gyártású bútorainkkal van berendezve:

 • 45m2-es bemutatóterem stúdiólakás

Széria gyártott, kész bútorokkal van berendezve:

 • elemes ülőgarnitúrák bemutatóterme
 • gardróbszekrények bemutatóterme
 • ágyak, kanapék, heverők, gyerekágyak bemutatóterme
 • étkezőasztalok, székek, komódok bemutatóterme
 • barkácsbolt az összes barkácsáruval
 • bútorbolt munkalapok, bútorlapok, bútorfrontok nagy méretű színmintáival, több száz féle szövetmintával, nagy méretű Kronospan parketta mintával, zuzmó alkotásokkal.

45m2 -es bemutatóterem stúdiólakás

Inspirálódj Magyarország legötletesebb bemutatólakásából!

bemutatóterem stúdiólakás

TikTok profilunkon, andobutor.hu néven találsz róla egy komplett bemutató videót  a bemutatótermünkről! Nézd majd meg és várunk szeretettel személyesen is:) 

De most nézzük meg a lehető legrészletesebben!

A bútorboltunkban egy 45 m2-s bemutatótermet alakítottunk ki stúdiólakásként, hogy könnyebben el tudd képzelni saját otthonodba tervezett és kivitelezett bútorainkat.

Lakásunk az általunk tervezett és kivitelezett egyedi bútorokkal van teljesen berendezve. A bemutatóterem lakást mesterdiplomás belsőépítészünk tervezte. 

A bemutatóteremben megnézheted egy komplett lakás berendezését, azaz:

 • egyedi konyhabútort,
 • egyedi konyhaszigetet étkezőasztal kialakítással
 • az összes praktikus konyhai szerelvényt beépítve
 • egyedi előszobaszekrényt kárpitozott beülőfülkével
 • egyedi tükrös tolóajtós gardróbot
 • elemekből összeállított, elemes ülőgarnitúrát
 • egyedi franciaágyat
 • egyedi nappali szekrényt
 • egyedi sminkasztalt

És akkor most nézzük meg a bútorok designját, elrendezését is tüzetesen.

Egyedi konyhabútor a bemutatóteremben:

Egyedi konyha a hajdúböszörményi bemutatóteremben

Ebbe a bemutatóterem lakásba egy olyan modern konyhát terveztünk, melybe az összes olyan praktikus szerelvényt beszereltük, melyek megkönnyítik a főzésed és lerövidítik a konyhában töltött idődet.

Magasfényű Mirriror Gloss szatén  front és a K 359 Cognac Castello Oak Kronospan bútorlap egy vagány modern szürkés márványmintás munkalappal van összepárosítva, a Kronospan k552 Jeges márvány munkalapjával.

A konyhai felső szekrényt egy mélységi ugrással tettünk még változatosabbá. A felső része 45 cm mély, az alatta lévő felsőszekrény pedig 30 cm mélységű. Itt fontos odafigyelni nagyon a magasságokra, hogy a tulajdonos biztosan ne verje be a fejét. Emiatt is szuper, hogy egyedi tervezésnél és kivitelezésnél az extrém magasságú emberekre is tudunk tervezni és kivitelezni olyan konyhabútort, melyek számukra is tökéletesek.

A konyha másik nagy designeleme az arany foganytúk és az arany alukeretes front, melyek a nemzetközi divatirányzatban már teret hódítottak. Ez az arany szín köszön vissza a székek lábazatában is.

Hajdúböszörményi bemutatóterem műgránit mosogatótálca

Modern konyha szinte elmaradhatatlan része a cseppmentesen száradó műgránit mosogatótálca. Ez a 60 cm széles Elleci olasz mosogatótálcában a tepsidet is garantáltan könnyedén el tudod mosni. Ha nagy családod van, akkor pedig érdemes ennek a 80 cm-s mosogatótálca verzióját választanod, hogy a nagy lábasokat és edényeket is kényelmesen el tudd mosogatni.

A csaptelep fontos designeleme lehet a konyhádnak, de a praktikum is nagyon fontos. Ez a nagyon jó ár-érték arányban lévő hajlítható csaptelep modern megjelenésű és elképesztően megkönnyíti a mosogatást is, hiszen ide-oda hajíthatod kedvedre ezt a rugalmas csövet, így nem csapódik a víz feleslegesen ki a tálcából. Különösen praktikus ez, ha egy nagyobb vázát szeretnél alárakni, de a gyümölcsmosásnál is szuperül jön.

Elleci mosogatótálcát és csaptelepet, Blanco mosogatótálca és csaptelepet , Teka mosogatótálcát és csaptelepet  és rozsdamentes mosogatótálcát és csaptelepet is forgalmazunk. Debreceni üzletünkben számos termék ki is van állítva belőlük, de a piacon lévő összes színű és kialakítású mosogatótálcát és csaptelepet  meg tudod vásárolni nálunk.

Hajdúböszörményi bemutatóterem konyhai fiókos szekrény

Az elmúlt pár évben az alsó szekrénybe általában fióksorok a jellemzőek. Elkerülhetetlen ám, hogy különböző magasságú fiókokra legyen szükséged. Ennek ellenére nem biztos, hogy szereted, ha sok osztás jelenik meg a konyhádban. Erre az igényedre szuper megoldás a fiókban fiók megoldás, azaz a belső fiók kialakítás, amit a képen is láthatsz. Ezzel a megoldással a kisebb helyigényű evőeszközös fiókodat elrejtheted.

A fiókokban rendet tartani külön művészet addig a pontig, míg nincs egy szuper rendszereződ.

Ez a bambusz evőeszköztartó megkönnyít a rendszerezést. Szélességében állítható, így pontosan a fiókod szélességére igazítható. Számos más méretre igazítható evőeszköztartót is forgalmazunk, melyeket bútorboltunkban be tudunk neked mutatni.

Bortartó Hajdúböszörményi bemutatóterem kínálatában

A bortartó híres boros nemzetként sose fog kimenni a divatból!  Itt most egy rejtett bortartót alakítottunk ki, de természetesen szuper borhűtőket is forgalmazunk, mely külön éke lehet a konyhádnak!

Ez a kihúzható tepsitartó kialakításnak köszönhetően soha többet nem kell bajlódnod a tepsik elborulásával. Átlátható, praktikus tepsitartó fiók kihagyhatatlan egy gyakran főző nő konyhájában!

Konyhai fiókos szekrény

Hajdúböszörményi bemutatóterem konyha bútorok jó hely kihasználással

Igényes praktikus konyhai bútorok

Kamraszekrény vs kamra kérdésköre nagyon megosztó. 

Sokan szeretik a konyhából nyíló kamrát. A kamra funkcionálisan akkor működik a legjobban, ha az szintén be van rendezve olyan bútorokkal, melyekbe praktikusan és átláthatóan be tudsz pakolni. Sokan itt rontják el, csak bezsúfolják a sok élelmiszert, mindenféle kitalált rendszer nélkül. Nah ilyenkor van az, hogy hiába van kamrád, mert még egy jól átgondolt kisebb méretű kamraszekrénybe is több élelmiszert  tudnál tárolni rendszerezetten!

Mi a fiókos kamraszekrény mellett tesszük le a voksunkat szemmagasságig, szemmagasság felett pedig a polcos tárolást ajánljuk.

A képen látható alukeretes üveges ajtós designál különösen kiemeljük az egységes tárolók beszerzésének fontosságát. Nem csak esztétikailag adnak egy rendezett látványt, de átláthatóbbá is teszik a pakolást!

Hajdúböszörményi bemutatóteremben megtekinthető kamraszerelvények

Vannak olyan kamraszerelvények melyek az ajtóval együtt húzódnak ki és oldalról tudsz a kosarakba bepakolni és van olyan, mint amit a képen is látsz, hogy kinyitod az ajtót és utána egyesével tudod a kívánt rácsos fiókot kihúzni.

Természetesen forgalmazunk olyan kamrarácsot is, melynek alja nem rácsos kialakítású, hanem kivehető tálcás.

Mindenkinek más kamraszekrény kialakítás a szimpatikus tárolás és takarítás szempontjából.

Számtalan rácsos kamraszerelvényt forgalmazunk, így kedvedre válogathatsz nálunk, melyik megoldás neked a legszimpatikusabb.

Ahhoz, hogy hatékonyan töltsd az értékes idődet a konyhában, ahhoz elengedhetetlen, hogy mindennek meglegyen a pontos helye. Így mindent azonnal megtalálsz keresgélés nélkül! Arról nem is beszélve, ha átgondoltan van kialakítva a konyhád, akkor minden kézre esik, nem kell felesleges köröket tenned a konyhában. Emiatt is fontos a konyhatechnológiai sorrend is és az, hogy szakemberre bízd a konyhatervezést. Mi 33 éve tervezünk és gyártunk konyhabútorokat is, így elmondhatjuk, hogy több ezer konyhát terveztünk már.

A képen láthatod a frontra szerelt edényfedőtartót és a fűszertartó szerelvényt is, melyek rendszerezett tárolást biztosítanak.

Egyedi konyhasziget étkezőasztal kialakítással a bemutatóteremben

Hajdúböszörményi beutatóterem, fedéltartó rács, fűszertartó szerelvény, bútorbolt, konyhasziget főzőlap, kibillenő dugalj

Fontosnak találtuk, hogy a praktikus tárolók a konyhaszigetben lévő főzőlaphoz közel essenek. Így kézre esik minden fontos konyhai eszköz és élelmiszer, ami szükséges a főzésedhez.

Egyedi konyhasziget étkezőasztal kialakítással

A konyhaszigetbe építettük a főzőlapot.  Szuper, hogy főzés közben is szerves része tudsz maradni a családi életnek, hiszen a nappali és /vagy az étkezőre is ráláthatsz. A főzőlap mellett érdemes hagyni lepakoló felületet az előkészített ételeknek. 

A kibillenő dugalj nagyon praktikus, hiszen teljesen életszerű, hogy egy kézi botmixerrel  szeretnéd elkészíteni a krémlevesed. Teljesen hézköznapi jelenség az is, hogy főzés közben potdcastot hallgatsz vagy receptet nézel a telefonodon, amit szuper ha tölteni is tudsz ha éppen merülőben van.

Hajdúböszörményi bemutatóterem főzőlappal egybe épített konyhaasztal

Hajdúböszörményi bemutatóterem konyhasziget minta

A konyhaszigettel egybeépített étkezőasztal nem csak designos, hanem rendkívül praktikus is, hiszen rengeteg helyet tudsz vele nyerni. Természetesen úgy is ki lehet alakítani, hogy az teljesen mobilan elhúzható legyen, de akár bővíthető asztal kialakítással is megvalósítható.

Hajdúböszörményi bemutatóterem konyhaszigettel egybeépített étkezőasztal

Összes praktikus konyhai szerelvényt beépítve

Itt egyben láthatjátok a praktikus konyhai szerelvényeket, azok elhelyezkedését és kialakításait.

Neked melyik praktikus konyha szerelvény és kialakítás tetszett a legjobban? Írd meg nekünk valamelyik közösségi oldalunkon:)

Egyedi előszobaszekrényt kárpitozott beülőfülkével bemutatóteremben:

Hajdúböszörményi bemutatóterem egyedi előszobaszekrény

Előszoba fontosságát sokan mellékesnek gondolják, mert bele se gondolnak abba, hogy mennyi minden történik az előszobában. Vendégek fogadása és köszöntése, a cipő és a kabát le-és felvétele, az első benyomás itt ér minket és az utolsó benyomás is az egész házról/lakásról, így magáról az ott lakókról is, legyen az a saját életterünk is. A felsorolás után belátható mennyire fontos a jól átgondolt előszobaszekrény.

Ez a beülőfülke kárpitozott szivacsozott kialakítású, ami extrán kényelmes cipőhúzáskor. Ha gyerekek és házi kedvencek is a családod tagjai, akkor érdemes gyerekbarát és / vagy állatbarát szövetet választanod, melyek vízzel könnyen takaríthatóak, a szőr könnyen kiporszívózható belőlük és lepereg róluk a ráöntött folyadék is.

Ha még ezek ellenére is tartasz a szövettől , akkor pedig érdemes tőlünk zipzáros megoldással kérned a kárpitozott ülőt, hogy ki tudd mosni a szövetét.

Hajdúböszörményi bemutatóterem kárpitozott beülőfülke

Hajdúböszörményi bemutatóterem mosható zipzáros kárpitozott ülő

Hajdúböszörményi bemutatóterem előszobaszekrény praktikus megoldásokkal

Az előszobaszekrény akkor a legpraktikusabb, ha az aktuálisan használt kabátjaidnak megvan a helye.

A fogasos megoldás is egy jó választás, de ha van hely az előszobádban, akkor a vállfás, akasztós megoldás a legjobb választás.

A képen is egy könnyen elérhető vállfatartó rudas kabáttárolási opciót láthatsz.

Ha szereted a kabátodat fogasra felakasztani, mielőtt beraknád a szekrénybe, akkor természetesen a kárpitozott falpanelre is kérhetsz fogast.

Az előszobában praktikus tárolni a sapkát, sálat, kesztyűt is, melyeknek a fiók a legjobb választás. A fiókot igény szerint lehet osztással is kérni.

A cipőid tárolására a polcos megoldás a legelterjedtebb, de mi a kihúzható polcot javasoljuk neked, így 2 sorban jól átláthatóan tudod a cipőidet tárolni.

Ebbe a szekrénybe egy cipőtartó fém szerelvényt is elhelyeztünk. Ezzel a megoldással kicsit döntötted tudod tárolni a cipőidet.

Egyedi tükrös tolóajtós gardrób bemutatóteremben:

Tolóajtós gardrób szuper választás, ha a szekrényed előtt nem sok hely van. Tudni kell viszont azt, hogy 70 cm tiszta hely szükséges neki a sínek miatt, ha vállfás tárolást is szeretnél bele.

A tükrös front szuper megoldás, hiszen tágítja a teret és még egész alakban is meg tudod nézni magad benne, ami egy utolsó outfit ellenőrzésnél elengedhetetlen.

Fakkozva, azaz osztva is kérheted nálunk a fiókokat. Ez az osztott fiók szuper lehetőséget ad, hogy rendszerezve tárold az öveidet, napszemüvegeidet, óráidat.

Debreceni bemutatótermünkbe ki is van állítva egy bársonyborítású ékszertartó is, azt is tudsz nálunk rendelni természetesen.

Hajdúböszörményi bemutatóterem praktikus fiók felosztás

Kihúzható polok szekrénybe

A kihúzható polcokat mi imádjuk, hiszen így 2 sorban tudod a felsőidet összehajtogatva tárolni úgy, hogy a hátsó sort is látod.

Ha attól félsz, hogy előrecsúsznak  a ruháid a polc kihúzásakor, akkor pedig kérhetsz peremet is a kihúzható polcodra.

A fiókok a legpraktikusabbak a fehérneműk tárolására. Férfiaknak minimum 2 fiók, a nőknek minimum 3 fiók szükséges.

Elemekből összeállított, elemes ülőgarnitúra bemutatóteremben

Elemes ülőgarnitúra előnye, hogy magad tudod kiválasztani, hogy mely funkciókat szeretnéd bele és milyen sorrendben. Az elemek különböző szélességének köszönhetően pedig maximálisan kihasználhatod a rendelkezésre álló helyet, ahová az ülőgarnitúrád kerül anélkül, hogy az a közlekedésre szánt minimális 80 cm-det megcsorbítaná.  Ráadásul többszázféle szövetből tudsz nálunk vállasztani, a zsákszövettől, az aquacleanes gyerekbarát és állatbarát szövetekig.

Hajdúböszörményi bemutatóterem elemes ülőgarnitúra

Hajdúböszörményi bemutatóterem elemes ülőgarnitúra ágynemű tartóval

Hajdúböszörményi bemutatóterem elemes ülőgarnitúra ágyá alakítva

Igényesen kárpitozott ülőgarnitrúra

Az alábbi funkciók kérhetőek bele:

 • 9 féle design
 • Több száz féle szövet-gyerekbarát,állatbarát
 • Számtalan összeállítási variáció
 • Puhártartó
 • Könyvespolc
 • Usb töltő
 • Lábtartó
 • Fejtámasz
 • Lábtámasz
 • Laptoptartó
 • Kihúzható vendégágy
 • Ágyneműtartó

Az elemkről egy összefoglaló kép

delemes ülőgarnitúra, debrecen bútorbolt, hajdúböszörmény bútorbolt

Az elemes ülőgarnitúra felett lévő leddel körbekeretezett zúzmóalkotást egyedileg mi készítjük. 5 féle zuzmószínt és 3 féle mohaszínt tartunk raktáron. Készleten is vannak alkotásaink melyek azonnal elvihetők, de egyedi megrendelésre is készítünk belőlük képeket, falpaneleket és kisebb dísztárgyakat is.

Egyedi franciaágy bemutatóteremben:

Egyedi franciaágy Hajdúböszörményi bemutatóterem

Hajdúböszörményi bemutatóterem franciaágy személyre szabott megoldásokkal

Egyedi franciaágy előnye, hogy teljesen szabadon döntheted el, hogy milyen méretű legyen, lehet akár 210x230-as is vagy akár 182,7x190-s is, azaz bármekkora! Többszáz féle anyagból választhatsz szabadon, csak a képzeleted szab határt.

Ez a franciaágy oldala bútorlapból készült el, de kérheted PVC-ből, fából, de akár kárpitozott szivacsozott oldallal is. Az ágyneműtartója ennek a franciaágynak fiókos megoldással lett kivitelezve. Oldalt és elől is terveztünk bele ágyneműtartós fiókokat. Az ágyneműtartót persze kérheted teleszkópos felnyílással is.

Hajdúböszörményi bemutatóterem franciaágy díszpárnákkal

Hajdúböszörményi bemutatóterem igényesen kialakított franciaágy

Ennek a franciágynak a fejvége szivacsozott kárpitozott kialakítású. Az egyedi kivitelezésnek köszönhetően ugyanaz a szövet vonulhat végig az egész lakásban, ami elegáns, harmonikus stílust kölcsönöz.

Az ágy mellett található könyvespolc ágy felöli oldala éjjeliszekrényként funkcionál, ami praktikus és helytakarékos is egyben.

Egyedi nappali szekrény bemutatóteremben:

A Pinteresten már széles körben elterjedt nútolt front nálunk is elérhető. Csodaszép színekből tudsz választani. Nagyon elegáns, letisztult, modern megjelenésű bútorokat lehet belőlük alkotni.

Tipon nyitással a legelegánsabb az ajtónyitását kialakítani.

Hajdúböszörményi bemutatóterem Egyedi nappali szekrény

Egyedi nappali szekrény Tipon nyitású ajtókkal

Egyedi sminkasztal bemutatóteremben:

Sminkasztal minden nő álma, s ezzel szerintem egyáltalán nem túlzunk. A piacon lévő kész sminkasztalok legtöbbje nagyon egyszerű, s nagyon kevés helyre illenek bele igazán. Mi annak a hívei vagyunk, hogy minden illeszkedjen és harmonizáljon mindenhez. Emiatt is gyártunk egyedi sminkasztalt is egyedi puffal.

Ez a sminkasztal felnyitható tükrös és fiókos tárolókkal van kivitelezve.

Sminkasztal felnyitható tükrös és fiókos tárolókkal

Hajdúböszörményi bemutatóterem ezüstös borítású puff

Könyvespolc:

Könyvespolc aszimmetrikus designja feldobja még a könyvtárolást is. A designláb pedig felteszi az i-re azt a bizonyos pontos.

M²/ gondolat, ami teljes mértekig jellemzi a terveinket. Garantáljuk nem lesz ez másképp a Te megbízásodnál se. Várjuk kedves megkeresésed, hogy hasonlóan praktikus és designos  bútorokat alkossunk Neked.

Hajdúböszörményi bemutatóterem Könyvespolc aszimmetrikus designnal

Raktáron lévő kész bútoraink

Bemutatótermeinkbe igyekeztünk olyan kész bútorokat bemutatni, melyek nem csak designosak, praktikusak, hanem ár-érték arányban is tökéletesek. Az alacsonyabb árkategóriájú bútoroktól a prémium bútorokig találsz nálunk bútorokat, így biztosan megtalálod a számodra tökéleteset. 

Mindig készséggel segítünk a választásodban, családias, segítőkész légkör fogad nálunk. Várunk szeretettel személyesen!

Most pedig bemutatjuk az aktuálisan elérhető és megvásárolható bútorainkat. Időnktől függően igyekszünk, majd aktualizálni a képeket, de legjobb ha befáradsz  hozzánk, hogy lásd a folyamatosan frissülő raktárkészletünket. : )

Elemekből összeállított, elemes ülőgarnitúra bemutatóteremben

Elemes ülőgarnitúra előnye, hogy magad tudod kiválasztani, hogy mely funkciókat szeretnéd bele és milyen sorrendben. 

Az elemek különböző szélességének köszönhetően pedig maximálisan kihasználhatod a rendelkezésre álló helyet, ahová az ülőgarnitúrád kerül anélkül, hogy az a közlekedésre szánt minimális 80 cm-det megcsorbítaná.  

Ráadásul többszázféle szövetből tudsz nálunk vállasztani, a zsákszövettől, az aquacleanes gyerekbarát és állatbarát szövetekig.

Az alábbi elemes ülőgarnitúrákat személyesen is kipróbálhatod üzletünkben. Igyekeztünk a létező összes funkciót bemutatni a raktárkészleten lévő elemes ülőgarnitúráinkban, hogy személyesen kipróbálhasd őket és könnyebben tudj dönteni miket szeretnél bele kérni.

Bemutatótermünkben kipróbálható elemes ülőgarnitúráink:

Elemekből összeállított ülőgarnitúra

Hajdúböszörményi bemutatóterem (40)

Hajdúböszörményi bemutatóterem ülőgarnitúrái

Hajdúböszörményi bemutatóterem elemes ülőgarnitúra különleges boritással

Hajdúböszörményi bemutatóterem elemekből összeállított ülőgarnitúra többféle színben

Kényelmes ülőgarnitúra elemekből összeállítva

Hajdúböszörményi bemutatóterem ülőgarnitúra praktikus kiegészítőkkel

Elemes ülőgarnitúra ágyneműtartóval

9 féle designból választhatod ki álmaid elemes ülőgarnitúeráját.

Hajdúböszörményi bemutatóterem álmaid elemes ülőgarnitúrájaKomfortos ülőgarnitúraElemes ülőgarnitúra pohártartóval
Elemes ülőgarnitúra díszpárnávalHajdúböszörményi bemutatóterem ülőgarnitúra hasznos funkciókkalHajdúböszörményi bemutatóterem ülőgarnitúra különleges kárpitozással
Hajdúböszörményi bemutatóterem L alakú elemes ülőgarnitúraÜlőgarnitúra kiváló hely kihasználással

Az elemkről egy összefoglaló kép

elemes ülőgarnitúra, debrecen bútorbolt, hajdúböszörmény bútorbolt Millennium II elemjegyzék

Az alábbi funkciók kérhetőek bele:

 • Több száz féle szövet-gyerekbarát,állatbarát
 • Számtalan összeállítási variáció
 • Pohártartó
 • Könyvespolc
 • Usb töltő
 • Lábtartó
 • Fejtámasz
 • Lábtámasz
 • Laptoptartó
 • Kihúzható vendégágy
 • Ágyneműtartó

Ne tégy felesleges kompromisszumokat az ülőgarnitúrádban sem! Válaszd az elemes ülőgarnitúráinkat. Hidd el imádni fogod!

Gardróbszekrények bemutatóterme szériagyártott kész bútoroknak:

Az egyedi gyártású gardróbszekrényeink teljesen szabadon választható méretben és színekben rendelhetőek meg, teljesen egyedi kiosztással és designnal.

A szériagyártott bútorok fix méretekben és színekben elérhetőek, melyek korlátozottan meghatározott mértékben variálhatóak.

Ennek ötvözeteként terveztünk egy saját cégünk által gyártott nappali szekrényt gardróbszekrény funkcióval, melynek méretei fixek, de a készletünkön lévő összes bútorlap színéből válogathatsz és az összes mirror gloss magasfényű frontot választhatod tetszésed szerint.

Ennek a szekrénykialakításnak az ötlete azért született meg, mert nincs a piacon olyan jól pakolható nappali szekrény, ami gardróbszekrényként is praktikusan funkcionál 2 főnek. A lakások méretei korlátozottak, így valós igényed, hogy a nappali szekrényedbe tudd tárolni akár a ruháidat is.

A képeken láthatod a szekrény külső designját és a belső kiosztását is, amiben megtalálható a polcos, fiókos ás vállfás tárolóelemek is.

Egyedi gyártású minőség szériagyárott áron. Gyere nézd meg személyesen is, melyet csak nálunk tudsz megvásárolni.

Hajdúböszörményi bemutatóterem Egyedi gyártású minőség minden bútorunk esetén

Szériagyártott bútorok fix méretekben

Raktárkészleten tartunk nyílóajtós és tolóajtós gardróbokat is. Számtalan designból tudsz válogatni nálunk, melyeket részletesen bemutatunk Neked személyesen.

Az összes színmintát meg tudod nézni a saját szemeddel, így könnyedén ki tudod választani melyik szín tetszik a legjobban. 

Hajdúböszörményi bemutatóterem stílusos szekrények praktikus felosztással

Modern szekrény stílusos megjelenéssel

Hajdúböszörményi bemutatóterem tolóajtós szekrény modern külsővel

Hajdúböszörményi bemutatóterem egyedi szekrény tolóajtós kiszerelésbenHajdúböszörményi bemutatóterem szekrények terén is nagy választékot biztosít

Ágyak, kanapék, heverők, gyerekágyak bemutatóterme:

Számtalan designú franciágyat  forgalmazunk.

Többszáz féle szövetszínből szabadon válogathatsz.

Ágykeretes franciaágyainkhoz matracokat is ajánlunk, melyeket ki is tudsz próbálni.

Franciaágyaink egytől egyig ágyneműtartósak.

Vannak alacsony lábas és magas lábas franciaágyaink is.

Hajdúböszörményi bemutatóterem franciaágyak nagy választékban

Kedvezőbb árfekvésben találsz nálunk szivacsos és rugós franciaágyakat is, melyeknek kárpitszínét szintén szabadon választhatod ki. 

A raktárkészleten lévő franciaágyaink kárpitjait mindig a belsőépítészünk választja ki, így mindig a legújabb szövetszínű termékekből válogathatsz.

Hajdúböszörményi bemutatóterem szivacsos és rugós franciaágyak

Étkezőasztalok, székek, komódok bemutatóterme

Étkezőasztalból mindig tartunk készleten: 

 • bővíthető és fix étkezőasztalt
 • kerek- , ovális -, szögletes étkezőasztalt
 • négylábasat és központi lábas étkezőasztalt
 • fémlábas-és falábas étkezőasztalt.

Számtalan designból tudsz nálunk rendelni, gyere be hozzánk és segítünk a választásodban.

Hajdúböszörményi bemutatóterem étkezőasztal székekkel

Hajdúböszörményi bemutatóterem stílusos étkezőasztal szék szett

Hajdúböszörményi bemutatóterem étkezőasztal szett

Hajdúböszörményi bemutatóterem széles étkezőasztal kínálat

Étkezőszékekből mindig tartunk készleten:

 • falábasat és fémlábasat étkezőszéket
 • szánkótalpas- és négy lábas étkezőszéket
 • forgós -és fix étkezőszéket
 • magas háttámlás-és alacsonyabb háttámlás étkezőszéket
 • szövetes- és műbőr étkezőszéket
 • rakásolható étkezőszéket
 • könnyű- és masszívabb étkezőszéket

Igyekszunk csak olyan  étkezőszékeket székeket bemutatni, melyek kényelmesek! Több száz féle étkezőszékből tudtok nálunk rendelni, várunk szeretettel!

Hajdúböszörményi bemutatóterem kényelmes étkezőszékek

Barkácsbolt az összes barkácsáruval


Hajdúböszörményi bemutatóterem és barkácsbolt

Hajdúböszörményi bútorboltunkban a barkácsboltunk is teljes készlettel üzemel. Az összes bútoripari kelléket meg tudod vásárolni, melyek raktárkészleten vannak.

Hajdúböszörményi bútorboltunkban az alábbi termékeket tudod élőben megtekinteni:

 • munkalapokat nagy színmintában
 • bútorlapokat nagy színmintában
 • bútorfrontok nagy méretű színmintában
 • több száz féle szövetmintát
 • nagy méretű Kronospan parketta mintát
 • zuzmó alkotásokat​​​​​​​​​​

Hajdúböszörményi bemutatóterem nagy anyagminta választék

Hajdúböszörményi bemutatóterem anyagminták nagy választékkal

Hajdúböszörményi bemutatóterem munkalap minta kínálat
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása